Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alcaldessa de Sant Sadurní rep els alumnes de PQPI-PTT de cuina i càtering

Els alumnes del programa de Qualificació professional Inicial PQPI -PTT de Cuina i càtering Mancomunitat de l’Alt Penedès, han visitat l’Ajuntament de Sant Sadurní i l’Alcaldessa, Susanna Mérida, els ha rebut a la sala de plens.

Mérida ha aprofitat per encoratjar els estudiants a continuar formant-se, a banda d’animar-los a utilitzar els serveis que l’ajuntament ofereix per als joves a través de l’Índex.

Es tracta d’una iniciativa formativa adreçada a joves de 16 a 21 anys sense el títol de l’ESO. El programa consta de mòduls professionals -en aquest cas cuina i càtering- i mòduls de competències bàsiques. En aquests cursos la feina tutorial és bàsica i es dona suport per a la preparació de les proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Mig. Durant l’any següent a la finalització del curs es fa el seguiment de la formació o la inserció dels alumnes. En aquesta ocasió hi ha 16 alumnes matriculats al curs, que faran pràctiques en empreses sadurninenques.

El PQPI-PTT és possible gràcies a l’esforç econòmic dels ajuntaments que formen la Mancomunitat de l’Alt Penedès, com l’Ajuntament de Sant Sadurní, i a la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació i a les empreses col·laboradores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: