Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní i l’ADEG signen un conveni de col·laboració

El Centre de Serveis a les empreses, Nexes, ha acollit la signatura del conveni de col·laboració entre el servei de promoció econòmica de l’Ajuntament de Sant Sadurní i l’Associació d’Empresaris del Garraf, Alt Penedès i el Baix Penedès (ADEG).

A l’acte hi han pres part d’una banda l’Alcaldessa de la vila, Susanna Mérida i el regidor de promoció econòmica i ocupació, Jaume Amigó i de l’altra Xavier Cardona, president de l’ADEG i Anna Cols com a consultora i membre de la junta de la institució.

El conveni es signa amb la intenció de desenvolupar programes d’actuació i de suport en relació amb l’emprenedoria, la retenció i atracció de talent emprenedor i creatiu, la formació de capital humà i, en general, amb les iniciatives empresarials del municipi. Tal i com ha explicat Susanna Mérida, la voluntat d’ambdues institucions és impulsar l’emprenedoria i ha celebrat que en el context actual es pugui dur a terme aquest tipus de col·laboracions público-privades. Cardona per la seva banda s’ha mostrat molt satisfet de poder col·laborar amb l’Ajuntament, de qui ha destacat una gran motivació i entusiasme des del primer contacte i ha instat a començar a treballar plegats des d’aquell mateix moment.

Amb la signatura del conveni, les dues institucions es comprometen a col·laborar en la planificació de directrius i estratègies i la seva implementació i promouran accions informatives conjuntes i programes d’estímul i difusió de l’actitud i la cultura emprenedora en centres de formació de Primària, Secundària i Cicles Formatius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: