Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Gelida dóna continuïtat als tallers d’estudi als centres escolar

La regidoria d’educació de l’Ajuntament de Gelida ha posat en marxa aquest trimestre els Tallers d’Estudi Assistit a les dues escoles i l’institut del municipi. Tot i la manca de dotació pressupostària per part de la Generalitat, l’Ajuntament ha assumit el cost i dóna continuïtat a uns tallers que van ser molt ben valorats fa dos cursos pels tres centres escolars.

Els tallers es desenvolupen a les mateixes aules dels centres en horari extraescolar i tenen l’objectiu d’afavorir la igualtat d’oportunitats i de millorar els resultats escolars. Per aconseguir-ho, els alumnes amb dificultats aprenen les tècniques d’estudi i els hàbits d’organitzacisestatama s’pràctica

e l’estudines.  i millorar els resultats escolars. engegar mana a Les Fontsu el curs passat no es va poderó i d’estudi en unes condicions òptimes. Dues monitores ajuden i supervisen els treballs i l’estudi dels alumnes. Són tres dies a la setmana a cada escola de primària: tres dies al Montcau i tres a Les Fonts; i dos dies a l’IES Gelida. Una seixantena d’alumnes escollits entre els Serveis Socials i cada centre participen en aquest programa.

Si bé s’englobaven dins el programa del "Pla Educatiu Entorn", que estava subvencionat en un 70% per la Generalitat i es va posar en marxa el curs 2011-2012, aquest només va rebre finalment un 33% de l’import previst i l’Ajuntament va haver d’assumir la diferència. Per aquest motiu no es va poder fer el curs passat, però ara s’ha recuperat per ser l’acció més ben valorada del programa. Els tres centres i la regidoria han apostat per aquests tallers tot i seguir sense rebre cap subvenció econòmica per part de la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: