Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Llavina publicarà per primera vegada una novel.la que ha escrit en castellà

L’escriptor penedesenc ho ha avançat en el transcurs d’una entrevista a Penedès TV en la que parlava en general dels seus sentiments i la seva obra, però on també repassava la seva faceta política, donant suport a Esquerra Republicana de Catalunya.

En aquest sentit s’ha mostrat cansat de la situació actual i esperançat en una futura independència que faci innecessària l’exposició permanent de senyeres estelades. En el transcurs de l’entrevista ha sorprès també amb l’anunci d’una propera novel.la que publicarà aviat i que per primer cop ha escrit en castellà.

Llavina ha posat d’exemple aquesta novel.la per mostrar la complexitat del país i també ha volgut avançar-se a les possibles crítiques de col.lectius independentistes.

La primera novel.la de Jordi Llavina escrita en castellà portarà per títol “El condenado” i la publicarà l’editorial Candaya.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: