Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Independència per canviar-ho tot precinta simbòlicament l’antiga seu central de Caixa Penedès per lladres

Aquest acte simbòlic, que tenia lloc ahir a la tarda a Vilafranca, ha servit per presentar la campanya popular Independència per canviar-ho tot, una iniciativa de diverses organitzacions polítiques, socials i culturals de l’esquerra als Països Catalans.

A l’Alt Penedès, la campanya ha creat inicialment dos nuclis, a Sant Sadurní i a Vilafranca.

L’objectiu de la campanya Independència per canviar-ho tot és impulsar el projecte independentista d’una república que trenqui amb el sistema capitalista.

Laia Santís, en nom d’Independència per canviar-ho tot, defensa que la plena sobirania només és possible si hi ha un canvi de model socioeconòmic que deixi les decisions importants en mans del poble.

 

El mecanisme per canviar-ho tot és l’activació popular, diuen. Insisteixen que només amb la independència no es construirà un futur millor i més lliure, però és imprescindible.

Un factor clau és la sobirania econòmica per deslliurar-nos de les imposicions dels mercats i la Unió Europea, també la redistribució de la riquesa i plens drets socials i de gènere.

La primera gran mobilització de la campanya Independència per canviar-ho tot és aquest dissabte, pels carrers de Barcelona. Els col·lectius de l’Alt Penedès participaran a la manifestació i fan una crida a anar-hi amb tren des d’aquí. La convocatòria és a dos quarts de 5 de la tarda, a l’estació de tren de Vilafranca.

Des de la campanya també expressen el seu suport a la Marxa pels Drets Socials al Penedès del proper 27 d’octubre.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: