Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha mort el mestre i ex director de l’escola de Guardiola Àlex Cabré

Àlex Cabré va ser mestre i director de l’escola Font-rúbia de Guardiola des de l’any 1982 fins el 2001. Músic de vocació, actualment era el director de la coral el Raïm de Sant Cugat de Sesgarrigues i membre de la coral del Centre Excursionista del Penedès.

La seva implicació amb la societat i la cultura de la comarca també el va fer participar a la redacció de la revista Montònec de Font-rubí, on s’encarregava de la secció “Amb ànim de polèmica”. A més, des de feia cinc anys col•laborava amb l’associació Llambrusca, on impartia un taller de música per a malalts d’Alzheimer.<br />Nascut a Barcelona l’any 1943, va estudiar magisteri i posteriorment es va llicenciar en Pedagogia terapèutica. Va treballar en diferents projectes d’escoles cooperatives de pares de Barcelona i els seus voltants. Més tard va optar per viure més a prop de la natura i treballar a l’escola pública rural aconseguint una plaça de mestre a Guardiola. <br />Aquesta tarda a les cinc es farà un acte laic al tanatori de Vilafranca en la seva memòria.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: