Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Glòria Valeri ha estat reelegida com a Síndica de Greuges el mateix dia que la regidora Emília Torres ha renunciat al càrrec

A l’apartat d’alcaldia del ple municipal d’aquest dimarts hi va haver alguns acords destacats. Entre d’altres tots els grups polítics del consistori van reconèixer la tasca de la Síndica, Glòria Valeri, i li van renovar la confiança reelegint-la en el càrrec per els propers cinc anys.

D’altra banda en l’apartat de mocions se’n va aprovar una , també amb la unanimitat de tots els grups, de suport als treballadors de l’empresa Ceràmiques del Foix. en aquest punt es va donar la paraula al president del comitè d’empresa, Javier Martos, que va exposar el seu cas com un clar exemple de les conseqüències de la reforma laboral del Partit Popular.

També explicava que aquest cap de setmana vencia el temps de negociació i l’empresa no ha volgut negociar.

L’alcalde, Pere Regull, va explicar que avançant-se a la moció ja havia fet gestions per facilitar una reunió d’Artur Mas amb els representants dels treballadors i que des de l’ajuntament es farà el que es pugui en suport als treballadors.

Al final del ple, abans de l’apartat de precs i preguntes, la regidora d’esports i ensenyament, Emília Torres, va demanar la paraula per exposar la seva renúncia al càrrec per motius personals i professionals. Va agrair a tothom els suports rebuts en els seus 10 anys d’activitat política local.

En aquest temps ha tingut tres fills i va voler exposar les dificultats que tenen les dones per conciliar la política i la maternitat.

Pere Regull, va agrair la dedicació de Torres a l’ajuntament. també ho van fer la resta de portaveus municipals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: