Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ginesta celebrarà el dia internacional del càncer de mama amb música i dansa

El proper dissabte 19 d’octubre es commemora el Dia Internacional del Càncer de Mama, i el grup d’autoajuda per a dones amb càncer de pit Ginesta ha preparat com és habitual diverses activitats per tal de recordar aquesta data.

El mateix dissabte a partir de les 6 de la tarda a la plaça de la Vila de Vilafranca hi haurà una exhibició de Hip Hop, concert de gospel amb Bleu Gospel i Sukrets, la lectura del manifest per part de l’actriu Rosa Andreu i acabant amb un enlairament de globus.

Així mateix, al llarg del matí de dissabte, entre les 9 i les 2 del migdia, tindran una parada informativa al mercat setmanal de la capital de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: