Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida es preparar per la quarta edició de la Funifira

La regidoria de promoció econòmica de Gelida està preparant una Funifira plena d’activitats pel cap de setmana del 8 al 10 de novembre. L’oci ferroviari, el maquetisme, la gastronomia i el vi i el cava són els protagonistes. Pujar al funicular, visitar el castell, els cellers locals o fer la ruta modernista de Gelida són altres al·licients els dies de la Funifira.

Per una banda hi haurà l’espai gastronòmic, vins i caves, que s’obrirà el divendres dia 8 a les 7 de la tarda i que s’allargarà fins diumenge a la pista-jardí de la UCG. Es podran degustar les especialitats dels restaurants, productors i elaboradors locals, així com els vins i caves del Penedès.

Dissabte s’inaugurarà l’espai temàtic al pavelló, que amb altres indrets i equipaments de Gelida es desenvoluparan multitud de propostes durant tot el cap de setmana. Hi haurà un trenet tripulat, es podran veure maquetes ferroviàries i navals, exhibicions d’aeromodelisme, es podran fer tallers, participar en campionats d’slot digital i de pàdel, així com fer un tast a l’ajuntament i al funicular.

Entre les novetats d’aquest any hi ha, per una banda, un concert de música clàssica i de bandes sonores de pel·lícules amb entrada que inclou un tast de cava, a càrrec d’Àuria Música Trio, el dissabte dia 9 a partir de 2/4 de 7 de la tarda; i per l’altra, la projecció “Pelican’s watch” dins del Festival MOST, el Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, el diumenge a les 12 del migdia, al Centre Cívic l’Escorxador.

Tota la programació, horaris, participants i novetats a www.funifira.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: