Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC inicia un cicle de xerrades per analitzar el passat, present i futur del país

Amb la voluntat d’analitzar d’on venim, on estem i per què i on anem Esquerra Republicana ha organitzat un seguit de xerrades entre l’octubre i el novembre.

La primera serà aquest dijous 10 d’octubre centrada en la figura del President Lluís Companys. L’encarregat de fer la conferència serà Agustí Alcoberro, director del Museu d’Història de Catalunya. La xerrada porta per títol “Lluís Companys, president de Catalunya; les lliçons de la història” i serà presentada per Salvador Campamà, professor de l’Institut Eugeni d’Ors.

<p class="Default">La segona xerrada serà el 4 de novembre i es presentarà el llibre del famós actor penedesenc Toni Albà “Ser o no ser catalans”. Aquesta presentació anirà a càrrec del vilafranquí Manel Güell.

<p class="Default">L’última conferència, serà el dimecres 20 de novembre, també girarà entorn a un llibre, en aquest cas al que han escrit els autors del bloc del diari ARA “El pati descobert” titulat “Catalunya, un pas endavant”, un assaig amb el que han guanyat el Premi Irla. Aquest llibre analitza com el discurs independentista ha esdevingut majoritari gràcies a les accions que s’han dut a terme els últims 10 anys.

<p class="Default">Tots els actes seran a l’Escorxador de Vilafranca a un quart de 9 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: