Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“Enraimona’t” és el lema de les festes d’hivern de Vilafranca aquest 2014

La coordinadora de les Festes de Sant Raimon 2014 ha presentat el lema de les festes per a aquest proper any. Han inventat un nou verb, “Enraimonar” i demanen a tothom que s’impliqui de les festes d’hivern, que organitzi activitats en aquest marc i que surti al carrer entre el 7 i el 26 de gener per a gaudir-les.

La coordinadora també ha presentat el concurs de cartells que servirà per triar la imatge de les festes aquest 2014. La temàtica de les obres és lliure; no obstant això, es vol fer èmfasi en el fet que l’any 2014 se celebrarà el tricentenari del 1714 i les festes de Sant Raimon seran unes de les primeres festes de l’any a Catalunya. El cartell de les festes haurà de ser vertical, en format DIN A-3, sobre suport de cartró ploma de 5 mil·límetres de gruix aproximadament i a la part posterior d’aquest només hi podrà figurar el pseudònim de l’autor o autora. El disseny del cartell ha d’incloure els elements “Festes de Sant Raimon 2014”, “Enraimona’t”, “del 7 al 26 de gener” i “Vilafranca del Penedès”. La condició indispensable per a poder participar en el concurs és que les obres siguin originals, inèdites i anònimes. D’altra banda, les obres optaran a un premi econòmic que, com a novetat s’acompanyarà del regal de dues entrades per a un dels actes de les festes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: