Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els violoncel•listes de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca han homenatjat Pau Casals amb la interpretació simultània d’El Cant dels Ocells

Com a Vilafranca, les escoles de música de moltes altres poblacions catalanes van participar en la interpretació simultània d’El Cant dels Ocells per a retre homenatge al músic vendrellenc Pau Casals en el quarantè aniversari de la seva mort.

Per part de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet hi participaven 14 dels 17 violoncel•listes que estudien al centre. Des de nens que toquen des de fa només dos cursos, fins a alumnes més veterans.<br />Aquest homenatge és una mostra més de la importància que té la figura de Pau Casals per als amants del violoncel, com a violoncel•lista, però també com a pedagog i compositor.<br /><br />A l’escola de música de Vilafranca, el violoncel és un instrument que gaudeix de bona salut. La professora Núria Beltran atribueix aquest èxit en certa part a la proximitat amb El Vendrell.<br /><br />Després de la interpretació d’El Cant dels Ocells, els alumnes de violoncel van tocar altres peces en formacions més petites.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: