Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els venedors de flors del mercat de Tots Sants pateixen també la pujada de l’IVA, que pot fer baixar les vendes

Aquesta setmana està instal·lat a la plaça del Padró de Vilafranca, davant del cementiri, el tradicional mercat de flors de Tots Sants. Entre els paradistes n’hi ha alguns que venen de fora de Vilafranca, però que són ja habituals de molts anys.

Una d’aquestes és l’Anna Maria Vives, dissenyadora d’art floral, que ve des de Barcelona ja fa força anys. Considera que aquest any les vendes es poden veure afectades a banda de per l’actual situació de crisi, que pot fer replantejar algunes despeses, també pel fet que han patit una pujada de l’iva del 8% de l’any passat al 21% d’enguany.

L’oferta és molt àmplia però, i es busca també que pugui estar a l’abast de la majoria de butxaques. Es poden trobar des de rams i centres, fins a flors soltes. El protagonisme, un any més, és per el crisantem i la rosa.

Les flors són en la nostra societat uns elements per mostrar emocions i expressar sentiments, i en aquests dies propers a Tots Sants un mercat com aquest n’és una bona mostra.

Les parades del mercat de flors de Tots Sants hi seran fins l’1 de novembre, de 9 del matí a 7 de la tarda. L’horari del cementiri és de 9 del matí a 6 de la tarda els dies laborables, i de 9 del matí a 3 de la tarda els festius.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: