Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els portaveus municipals de Vilafranca mantindran reunions amb responsables dels serveis sanitaris a l’Alt Penedès

Recollint la demanda d’informació materialitzada en la recollida de més de mil signatures que es van entrar al registre municipal de Vilafranca amb la petició d’una audiència pública l’alcalde, Pere Regull, ha gestionat diverses reunions dels portaveus de tots els grups municipals amb responsables dels diferents serveis sanitaris.

L’alcalde indica que les audiències públiques de l’ajuntament han de ser per temes de competència municipal i per això insisteix que s’ha de donar la màxima informació però que aquest no seria el millor format. Entra d’altres aspectes perquè l’ajuntament no té les competències dels serveis sanitaris i, també perquè no està en les seves mans decidir com han de donar la informació d’altres administracions.

Regull explica que la primera reunió dels regidors vilafranquins es farà el proper dimarts a l’Hospital Comarcal amb el president i el gerent d’aquest centre. Desprès hi haurà una reunió amb responsables del CatSalut i finalment també amb  la gerent del centre Sociosanitari Ricard Fortuny.

Un cop finalitzades les reunions s’estudiarà la fórmula per donar també la informació de forma pública i a través dels mitjans de comunicació.

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: