Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca actuen a Marsella per promocionar turísticament Catalunya

El cap de setmana passat, els Falcons de Vilafranca van actuar al Village Catalan de Marseille, convidats pel Centre de Promoció Turística a França de l’Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona, com a manifestació cultural representativa de Vilafranca, del Penedès i de Catalunya.

Els Falcons van desplegar un ampli repertori amb les seves figures que va fer arrencar nombrosos aplaudiments entre els assistents.

La Fira de Marsella, ubicada a la zona del Port Vell, va complir amb l’objectiu de reforçar les accions de promoció de la destinació catalana al mercat francès, un mercat nombrós dins el total de visitants europeus que escullen les comarques barcelonines per a les seves vacances.

En aquesta ocasió, el Patronat Municipal de Comerç i Turisme ha estat l’encarregat de coordinar aquesta acció i d’acompanyar els Falcons en aquest desplaçament, amb l’objectiu de difondre el ric patrimoni cultural, festiu i folklòric de Vilafranca. S’ha comptat amb la subvenció de l’Agència Catalana de Turisme i de la Diputació de Barcelona.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: