Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca descarreguen el 3 de 9 amb folre i l’agulla i el pilar de 8 amb folre i manilles a la diada del Mercadal

L’any que no hi ha Concurs de Castells a Tarragona, els Xiquets de Reus organitzen la diada del Mercadal, una actuació castellera que reuneix les millors colles del panorama casteller.

Aquest any les colles escollides van ser la Vella de Valls, Jove de Tarragona, Capgrossos de Mataró i Vilafranca, juntament amb la colla local, els Xiquets de Reus. Va ser una actuació molt bona per part de totes les colles, amb pràcticament tots els castells i pilars descarregats. Els Castellers de Vilafranca, últims en actuar tal i com havia adjudicat el sorteig realitzat unes setmanes abans, van descarregar en primera ronda el 9 de 8. A la segona, arribava el gran castell de la jornada: el 3 de 9 amb folre i l’agulla, que va anar amunt després de desmuntar-ne un primer peu. El castell es va haver de treballar de valent des del primer moment, però els Castellers el van poder salvar fins a la descarregada. Amb el 3 amb l’agulla a la butxaca, els de la camisa verda van descarregar un 4 de 9 amb folre pensant amb un possible intent de 4 de 10 amb folre i manilles. A la ronda de pilars i ja ben entrades les 9 del vespre, els vilafranquins van tornar a descarregar el de 8 folrat i emmanillat. La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà diumenge 20 d’octubre a Montserrat, en motiu de la Romeria de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: