Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei de Joventut de Sant Sadurní organitza un concurs per pintar un mural graffitti a la paret de l’Índex

La proposta s’organitza amb la voluntat  de celebrar una diada jove el proper 16 de novembre per tal de celebrar el 25è aniversari de l’Índex. L’objectiu del concurs és pintar amb la tècnica de graffitti una paret situada al Punt d’Informació Jove de l’Índex de Sant Sadurní. Hi poden participar tots els joves de Sant Sadurní d’entre 14 i 35 anys, ja sigui de manera individual o com a màxim amb un grup de 5.

Els projectes s’han de fer arribar en format DIN A3 abans del 8 de novembre, a la mateixa seu de l’Índex. El veredicte del jurat es donarà a conèixer l’11 de novembre a través de la web municipal, a l’Índex i les xarxes socials.

El projecte guanyador s’haurà de pintar a la paret el dia 16 de novembre dins l’activitat indexmania que es farà al mateix Índex.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: