Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Procés Constituent vol escampar-se per tot l’Alt Penedès

El Procés Constituent, promogut per Teresa Forcades i Arcadi Oliveres, va prenent forma a la nostra comarca.

Uns dies després que Forcades presentés aquest moviment a Santa Fe, una reunió a Vilafranca ha servit per inaugurar les trobades de les futures assemblees de l’Alt Penedès. La sala d’actes de l’Escorxador es va omplir ahir de persones que es volen involucrar activament en el Procés Constituent. Ton Ribas, membre del grup promotor del Procés Constituent a l’Alt Penedès, diu que la intenció és crear grups a tots els municipis de la comarca.   El Procés Constituent vol ser un procés des de baix, creant espais de trobada entre el màxim nombre de col·lectius i persones a barris i pobles, per tal de bastir una candidatura el més àmplia possible per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. La trobada d’aquesta setmana encara no ha concretat si es constituirà una Assemblea Comarcal o Vilafranquina, però ja ha començat a assentar els principis bàsics i l’organigrama, com explica Josep Faura.     Mentre acaben de crear-se les assemblees, estan disponibles per correu electrònic i a través del web www.procesconstituent.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: