Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, mostra la seva satisfacció perquè la xarxa d’oficines de l’antiga Caixa Penedès mantingui la catalanitat

<p class="3de8-Text">Amb l’objectiu de celebrar la nova etapa a Catalunya i, en concret, al Penedès aquest dijous a la nit Banc Sabadell organitzava un concert  protagonitzat per l’Orquestra Simfònica del Vallès a l’Auditori de Vilafranca, acompanyada pel Cor dels Amics de l’Òpera de Sabadell i la coral Polifònica de Vilafranca.

<p class="3de8-Text">El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, va donar la benvinguda amb un parlament ple de contingut. Va celebrar la integració de l’antiga Caixa Penedès al banc, tot i recordant que en els darrers cinc anys s’ha viscut una reestructuració molt intensa al sector financer espanyol. No es va estar de dir que algunes de les entitats que van sacrificar històricament el seu negoci a canvi de créixer sense criteris molt clars de rendibilitat financera han deixat d’existir.

<p class="3de8-Text">En contraposició va parlar de la gestió del Banc Sabadell que en els darrers anys s’ha enfortit. També es va mostrar satisfet de mantenir la catalanitat de l’antiga xarxa d’oficines de Caixa Penedès.

<p class="3de8-Text">Josep Oliu apunta que amb la integració, el banc duplica la seva xarxa comercial a Catalunya i es consolida com la quarta entitat financera de l’Estat, amb un volum d’actius superior als 170.000 milions d’euros.

<p class="3de8-Text">També va voler deixar clar que les dinàmiques de funcionament dels bancs són diferents a les de les caixes i que el Sabadell no té obra social.

<p class="3de8-Text">El concert va ser protagonitzat per la Simfònica del Vallès dirigida per Eduardo Portal que en una segona part estava acompanyada per el Cor dels Amics de l’Òpera de Sabadell i la Polifònica de Vilafranca.

<p class="3de8-Text">A l’acte hi assistien clients i col·laboradors del banc, amb una representació de la societat penedesenca, entre d’altres amb el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella, o el regidor de Vilafranca, Joan Manel Montfort.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: