Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Kubric de Vilafranca participa en el cicle de Cinema Infantil en Català que impulsa el departament de Cultura de la Generalitat

A partir d’aquest diumenge dia 13 d’octubre, el cinema Kubrick començarà un cicle de sessions matinals de cinema infantils en català. Aquest projecte és fruit de la col·laboració entre el cinema Kubrick i el Departament de Cultura de la Generalitat.

CINC, que és el nom d’aquest cicle, consisteix en sessions de cinema infantil en català, que es projecta a diverses poblacions de Catalunya durant els caps de setmana. La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, impulsa aquest programa de foment del consum de cinema en català, que compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, institucions locals, cinemes i entitats. El CINC té programacions diferents per als períodes octubre-desembre i gener-març.

<p class="Default">La mecànica d’aquest cicle de projeccions de pel·lícules d’animació serà sempre seran sessions matinals, els diumenges a 2/4 de 12 del matí,<strong> </strong>i el preu de l’entrada per a tothom<strong> </strong>serà de 4,50 euros.

<p class="Default">Per començar, la primera sessió tindrà lloc aquest diumenge dia 13 d’octubre amb la projecció de la pel·lícula “Avions”<strong>, </strong>producció de la factoria Walt Disney Studios. Les següents projeccions seran “Ralph, el destructor”, el dia 27 d’octubre; “Epic, el món secret”, el 3 de novembre; “Brave (indomable), el 17 de novembre; i “Ice Age 4: la formació dels continents” el 24 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: