Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup vilafranquí Attrezzo, seleccionat per participar al 37è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera

El grup de teatre vilafranquí Attrezzo ha estat seleccionat per participar al 37è Concurs de Teatre Vila de Piera d´enguany, on presentaran la seva nova obra “A les fosques”.

Es tracta d’una adaptació de “Black Comedy” de Peter Shaffer, interpretada per una companyia professional a Barcelona amb el nom “El apagón” fa algun temps. Aquesta obra és una comèdia al més pur estil d´humor anglès, per deixar-se anar i passar una estona divertida. La representació a Piera serà el dissabte dia 16 de novembre, i competirà amb 8 grups més d’arreu de Catalunya. Les actuacions es realitzen des del 5 d’octubre al 30 de novembre, els dissabtes a un quart d’11 de la nit al Teatre Foment de Piera. Attrezzo ja ha representat aquesta obra a Sant Cugat Sesgarrigues i Gelida amb molt bona acollida pel públic, i es podrà veure aquest cap de setmana, el diumenge 6 d’octubre a Gornal a la Sala Polivalent i el diumenge dia 27 d’octubre a les 2/4 de 7 de la tarda a Cal Bolet de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: