Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Govern haurà de comunicar a la Diputació la necessitat de millorar el pont de la BV-2249 entre Sant Llorenç d’Hortons i Gelida

La diputada del Partit Popular Català i portaveu a la comissió de Territori i Sostenibilitat, Dolors Montserrat, ha celebrat avui que el Parlament hagi aprovat per unanimitat una proposta de resolució del PPC en què en demana al Govern de la Generalitat que comuniqui a la Diputació de Barcelona, que és l’organisme titular de la carretera BV-2249, la necessitat que, si s’escau, procedeixi a l’anàlisi del pont existent al km 2,3 i a la seva possible millora.

Durant la seva intervenció a la comissió de Territori i Sostenibilitat, Montserrat ha manifestat que a la carretera BV-2249, entre els kilòmetres 2 i 3, hi ha un pont que es troba en unes condicions molt malmeses i fora de totes les normes de seguretat que s’esperen en una carretera per a poder regular correctament el trànsit i poder donar pas alternatiu als vehicles.

En aquesta línia, la diputada del PPC ha criticat que entre els municipis de Sant Llorenç d’Hortons i Gelida, que és on es troba aquest pont, hi ha un important trànsit degut als polígons industrials existents en la zona. Ha explicat també que amb les condicions actuals del pont la circulació per la zona no és del tot fluida com seria desitjable.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: