Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El govern de Vilafranca planteja un increment generalitzat de l’IPC en els impostos locals

Cap dels impostos de l’ajuntament de Vilafranca pujarà per sobre de l’IPC el 2014. El regidor d’hisenda, Aureli Ruiz, ha avançat la proposta que es portarà a aprovació en el ple ordinari d’aquest dimarts i que té com a criteri general l’increment de l’IPC interanual d’agost, que suposa un 1’5%.

Ruiz recorda que aquest és un criteri que a Vilafranca es manté des de fa molts anys i que amb la reducció d’aportacions a les arques municipals que han fet la Generalitat i el Govern de l’Estat en els darrers anys, permet garantir el manteniment dels serveis municipals.  A més també assenyala que es milloraran algunes bonificacions, com ara per exemple en el cas de les llars d’infants.

El regidor d’hisenda destaca també l’ampliació d’altre tipus de bonificacions d’impostos per a determinats col·lectius, des d’una perspectiva social.

Aureli Ruiz també assenyala que s’ampliaran bonificacions en mercats o l’Àgora per promoure la reactivació econòmica.

La proposta d’ordenances, és a dir les taxes i impostos municipals per l’any vinent a Vilafranca, la presentarà l’equip de govern en el ple ordinari que se celebra aquest dimarts a partir de les vuit del vespre al saló de plens de l’ajuntament. És un acte obert que també es pot seguir en directe a la sintonia de Ràdio Vilafranca o a les pantalles de Penedès TV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: