Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell de Federació del PSC de l’Alt Penedès-Garraf aprova resolucions sobre la situació de Ceràmiques del Foix i sobre els peatges

La Comissió Executiva va presenta en el Consell de Federació celebrat el passat 4 d’octubre a Sant Cugat Sesgarrigues un anàlisi de la situació política municipal dins de l’àmbit de la Federació i quines són les línies de treball per encarar les eleccions municipals del 2015.

En l’apartat de propostes de resolució aprovades en el Consell de Federació cal destacar la que fa referència a la situació d’incertesa que viuen els treballadors i treballadores de la fàbrica Ceràmiques del Foix després que l’empresa Roca, propietària de la fabrica, anunciés la seva voluntat de tancar la fabrica ubicada als Monjos i traslladar la seva producció a Castelló. Així mateix, es va recolzar les accions i gestions que està portant a terme l’alcaldessa dels Monjos conjuntament amb altres municipis afectats per garantir la continuïtat de la fabrica, i oferint la possibilitat d’accions per part del PSC, ja sigui a nivell territorial com nacional a través dels nostres càrrecs institucionals.

El Consell va aprovar també una resolució per la millora de la mobilitat viària i una política de peatges justa a la comarca del Garraf després que es fessin públiques les mesures que el Govern de la Generalitat aplicarà als peatges de la C-32 al seu pas per la comarca.

El Consell de Federació també va aprovar la resolucions sobre les actuacions de la Fundació Pinnae per reclamar que aquesta mantingui els serveis que provenen de l’Obra Social de la Caixa Penedès i que cerqui un sistema de compensacions amb els ajuntaments que hagin assumit la gestió dels casals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: