Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal organitza una exposició i una conferència sobre la dona rural

El Servei d’Acció Social del Consell Comarcal ha organitzat una exposició titulada “Retrats de dones a l’Alt Penedès – Recull històric” amb la voluntat d’ajudar a prendre consciència sobre l’aportació de les dones penedesenques, i les dones del món rural en general, al llarg de la història, no només en l’esfera familiar i domèstica sinó també en l’esfera pública.

La mostra consta de 36 fotografies datades entre 1850 i 1970, que mostren per exemple collidores de raïm a Cal Codorniu a Sant Sadurní d’Anoia, treballadores a Caves Rovellats a la Bleda o dones fent una representació teatral a Pontons.

L’exposició es complementa amb una conferència que oferirà Isabel Vidal, viticultora i cap sectorial de la vinya i del vi dels Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya. Serà el proper dilluns a les 12 del migdia, a la sala d’actes del Consell Comarcal.

A partir del mes de novembre, l’exposició “Retrats de dones a l’Alt Penedès” es convertirà en itinerant i la podran acollir gratuïtament els ajuntaments i les entitats de la comarca que ho sol·licitin.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: