Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal busca trenta joves en situació d’atur per participar en un projecte de formació i inserció laboral

Durant sis mesos, trenta persones joves de l’Alt Penedès, d’entre 18 i 24 anys, rebran formació teòrica i pràctica relacionada amb el món vitivinícola. El Servei Comarcal de Joventut, en col·laboració amb la Direcció General de Joventut de la Generalitat i la Gerència de Serveis d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, organitza una segona edició del projecte Fórmula Jove.

Les persones joves que finalitzin amb èxit les 200 hores de formació tindran 4 acreditacions: Competències en tecnologies de la informació i la comunicació (certificat ACTIC), Peó auxiliar agrícola (de la vinya i de l’olivera), Carnet de conducció de tractor i Carnet de carretoner.

L’aprenentatge serà fonamentalment pràctic i inclourà el coneixement de l’entorn, la inserció laboral i la formació en un ofici com a auxiliar agrícola. La formació teòrica s’impartirà a l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech, de Sant Sadurní. A més, es faran 70 hores de pràctiques en empreses del sector vitivinícola que col·laboren desinteressadament en el projecte.

La resta de sessions es faran a la seu del Consell Comarcal, on també es faran les tutories grupals i individuals. Per participar en el projecte cal inscriure’s i participar en les entrevistes de selecció que es faran durant el mes d’octubre. Cal tenir entre 18 i 24 anys, estar en situació d’atur i no estar estudiant. La inscripció s’ha de fer a través del web del Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (<a href="http://www.dinamo.cat" target="_blank">www.dinamo.cat</a>).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: