Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cementiri de Sant Sadurní ja disposa de 4 nous punts d’aigua

Des d’aquesta setmana el cementiri municipal de Sant Sadurní disposa de quatre nous punts d’aigua, distribuïts pel cementiri, per tal de facilitar als usuaris la neteja i manteniment dels seus nínxols. I és que és molta la gent que aquests dies passeja pel recinte per visitar els seus difunts, en motiu del dia de Tots Sants.

Tal i com ha explicat el  regidor de via pública de l’Ajuntament, Josep Maria Ribas, és una nova aposta de l’equip de govern per reforçar el servei de manteniment dels cementiris i fer-ne un lloc agradable per les persones que hi van de visita. S’han instal·lat quatre fonts d’aigua potable ben distribuïdes, a banda del punt d’aigua que ja hi havia, que permeten a la gent omplir els gerros i regar amb més facilitat. A banda de reforçar el manteniment de nínxols i jardins, aquests dies també s’ha desbrossat tot el perímetre del recinte.

En aquest sentit el mes de juny passat ja es va posar en marxa servei d’atenció al públic cada dia excepte els dilluns, amb una persona que s’encarrega del manteniment del cementiri ajuda a totes les persones que ho requereixin.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: