Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal ha estrenat la temporada d’espectacles professionals amb un concert de Peret, el creador de la rumba catalana

Poc abans de la seva actuació Peret ens recordava que prefereix que més que rei de la rumba se’l conegui com el creador de la rumba catalana, o de la rumba pop. Un estil de música que és autòctonament català i que fa més de 50 anys que existeix.

Peret, que fa uns anys va estar fora dels escenaris una temporada, torna a estar d’actualitat, i la seva participació en el concert de la llibertat, reclamant el dret a decidir, li ha tornat a donar repercussió. Ell ens comentava que la participació en el concert va ser emocionant.

Peret va pujar sol d’alt de l’escenari del Casal i de manera íntima va començar a cantar i a explicar les seves cançons a un públic que no omplia la sala però que el va seguir amb atenció i admiració.

Desprès, sis músics, entre guitarres, percussionistes i palmes, van acompanyar-lo a l’escenari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: