Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 46è Congrés Nacional de les Joves Cambres de Catalunya al 2014 s’organitzarà a Vilafranca

Aquest darrer cap de setmana, una delegació de Jove Cambra Internacional de Vilafranca del Penedès va assistir al 45è Congrés Nacional de JCI Catalunya que enguany es va realitzar a Igualada.

Va ser una trobada on al voltant de l’assemblea general de l’entitat es van aplegar més d’un centenar de joves de totes les Joves Cambres d’arreu de Catalunya per a compartir experiències amb emprenedors, formar-se amb cursos i establir noves relacions, tot aprofitant conèixer més a fons la ciutat amfitriona del congrés.

En el transcurs de l’assemblea general, la delegació vilafranquina va presentar candidatura per a ser l’organitzadora del 46è Congrés Nacional de JCI Catalunya que tindrà lloc al mes d’octubre de 2014. La candidatura va rebre l’aprovació de tota l’assemblea, marcant una fita per a JCI Vilafranca, ja que realitzarà el congrés per primera vegada a la seva història.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: