Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dues experiències innovadores de l’Alt Penedès en l’àmbit de la gestió sanitària reben un certificat de qualitat del Departament de Salut

El lliurament dels certificats s’ha fet avui en la cloenda de la II Jornada de l’Observatori d’Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya, i ha volgut reconèixer les setze millors experiències que, fins el moment, han aconseguit una certificació de qualitat del procés d’avaluació que ha estat expedit per l’Agencia de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya.

Entre les setze experiències que han estat reconegudes hi trobem “Pacient crònic complex amb insuficiència cardíaca. Efectivitat d’un programa per a la coordinació entre nivells”, amb la participació de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, el SAP Penedès-Garraf i el Centre Sociosanitari Ricard Fortuny de Vilafranca. També hi és entre aquests setze “la conciliació de la medicació com a estratègia de millora de la seguretat dels pacients”, impulsat per el Servei d’Atenció Primària Alt Penedès-Garraf i l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

L’acte de lliurament dels certificats de qualitat ha estat presidit per el Conseller de Salut de la Generalitat, Boi Ruiz.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: