Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dos projectes de l’Arsenal, la façana del mercat de la Pelegrina i l’acte inaugural de Joya Barcelona 2012, han estat reconeguts amb premis internacionals

L’Escola Municipal d’Art Arsenal ha obtingut dos premis d’abast internacional en el certamen més prestigiós de disseny exterior que se celebra a l’estat espanyol.

Ahir, els responsables de l’escola van recollir a Madrid el Premi Letra Roland 2013 a la millor lona de publicitat exterior per la façana del mercat de la Pelegrina de Vilafranca i el mateix premi en la categoria d’estructura-display PLV per la campanya gràfica de promoció de l’acte inaugural de Joya Barcelona 2012.

Els Premis Internacionals de Comunicació Visual i Gràfica d’Entorn Letra Roland són els més prestigiosos del sector de la retolació i comunicació visual de l’estat i és poc habitual que treballs provinents d’escoles arribin a la fase de selecció davant de les obres de dissenyadors professionals, industrials, grans empreses publicitàries i de retolació.

Per això la professora de projectes de l’escola Sheila González destaca la importància d’aquest reconeixement.

Els dos premis són només un reconeixement, ja que no hi ha cap contrapartida, però suposa una fita important per a l’escola en un context molt complicat per a l’educació i la cultura en general.

La intervenció gràfica del mercat de la Pelegrina ja va obtenir un altre premi de prestigi, el Premi Marca Digital Graphispack 2013, a la millor impressió industrial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: