Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge, trobada de motos clàssiques a Torrelavit

Aquest diumenge 27 d’octubre tindrà lloc a Torrelavit una nova trobada  de l’Associació d’Amics de les motos i vehicles clàssics del Penedès.

A partir de les 9 del matí està prevista l’arribada dels diferents vehicles al poble. El punt de trobada és a l’aparcament que hi ha davant mateix de l’Ajuntament, moment en què s’entregarà el full de ruta. Els vehicles quedaran exposats en aquest indret fins aproximadament les 11 del matí, moment  en què s’iniciarà una ruta per la comarca i es farà la visita a unes caves. Des de l’organització es demana que els vehicles participants a la robada tinguin el permís de circulació vigent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: