Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns comencen les obres de remodelació del carrer de Pere el Gran

Les obres de nova urbanització del carrer de Pere el Gran, entre el c/ Sant Pere i el c/ Eugeni d’Ors consistiran en l’ampliació de les voreres fins als 2 metres, al costat dels nombres senars del carrer; i fins als 4 metres, al costat dels nombres parells, que inclou l’aparcament i l’arbrat.

En el projecte es mantenen els dos sentits de circulació rodada actuals amb una calçada de 6 metres. Els treballs s’iniciaran amb la renovació de la xarxa de clavegueram i continuaran amb la urbanització pròpiament dita.

El tram entre els carrers Santa Margarida i els Monjos i Sant Pere s’executarà en una primera fase i es preveu que l’obra estigui acabada a finals de desembre. El tram comprès entre el carrer Eugeni d’Ors i el carrer Santa Margarida i els Monjos està previst que s’executi a inicis de l’any vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: