Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Coincidint amb Tots Sants s’organitza una visita guiada al cementiri de Vilafranca

Aquest divendres, 1 de novembre, acostar-se al cementiri serà una activitat destacada per a moltes persones. Però a Vilafranca, coincidint també amb aquesta data, hi ha l’oportunitat d’acostar-s’hi de manera diferent.

Fer-hi una visita guiada per a conèixer al detall les peculiaritats d’aquest cementiri, tant pel que té a veure amb les personalitats que hi son enterrades, Eugeni d’Ors i Milà i Fontanals entre d’altres, com per els seus mausoleus obres de destacats arquitectes i l’entorn mateix del cementiri que manté per exemple els camins de terra i una tanca perimetral que permet la visibilitat des de l’exterior.

La visita, que ja es va fer el cap de setmana passat, es tornarà a repetir aquest diumenge. Josep Maria Feliu, guia de la visita, ens recorda perquè és interessant visitar el cementiri vilafranquí.

La visita comença a ¾ de 12 del matí, i per tal de fer-ne reserves cal posar-se en contacte amb l’Oficina Municipal de Turisme, als baixos de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: