Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana, Etiòpia serà protagonista de les activitats del Casal de Vilafranca

La projecció del documental “Town of runners”, la inauguració d’una exposició fotogràfica sobre la infància Etíop i una xerrada a càrrec de Carles Estela sobre infants i dones a l’Etiòpia rural, protagonitzaran l’activitat cultural del cap de setmana, al Casal de Vilafranca.

Divendres 4 d’octubre, coincidint amb la projecció del documental “Town of runners” del cicle documental del mes, tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Infàncies etíops”, organitzada per l’ONG Ipi Cooperació. L’exposició s’inaugurarà a 2/4 de 8 de la tarda, i gira entorn la infància i l’educació a Etiòpia, però també conté una vessant exemplificadora de la vida en aquest país i l’enorme i important paper que realitzen els infants i les dones.

El documental es podrà veure divendres a un quart de 9 del vespre i dissabte a partir de les 6. Els socis del Casal l’entrada els costarà 3€, 4 als socis de Cineclub i 5€ al públic en general.

En el mateix marc d’activitats tindrà lloc la xerrada “Infants i dones a l’Etiòpia rural” a càrrec de Carles Estela. La xerrada gira entorn les particularitats de la vida a Etiòpia i en concret a zones rurals com North Wollo a la regió Amara, i es farà dissabte a 2/4 de 8 de la tarda a la sala Cambrigde de la primera planta del Casal. La xerrada es centrarà en l’activitat domèstica i educativa del dia a dia i en les dificultats derivades de la pobresa, la manca d’un sistema bàsic sanitari i les dificultats per seguir el projecte educatiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: