Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana culminarà el procés d’integració de Caixa Penedès a Banc Sabadell, amb la desaparició definitiva de la marca Caixa Penedès

La finalització del procés d’integració de Caixa Penedès a Banc Sabadell que tindrà lloc el cap de setmana amb la unificació dels sistemes tecnològics i el canvi de marca.

En el seu conjunt el procés d’integració ha durat cinc mesos, el que els experts consideren un temps rècord. Va començar al maig, que es quan es va fer el tancament de l’operació de compra de les oficines al Banc Mare Nostrum. A partir d’aquí es va iniciar la integració de tots els processos. El darrer pas és el procés d’integració tecnològica que implicarà el traspàs de més de 545 milions de registres de clients. I tot això es farà en 48 hores, entre el 12 i 13 d’octubre. Els clients de Caixa Penedès van patir fa poc temps un procés de canvi tecnològic amb BMN que va generar força problemes, però els responsables del Banc Sabadell al Penedès estan convençuts que en aquest cas no hi ha d’haver problemes. L’11 d’octubre serà l’última vegada que els clients veuran la marca Caixa Penedès. Durant el 12 i 13 d’octubre es canviarà tota la retolació de les 387 oficines de Caixa Penedès a Catalunya. A partir del 14 d’octubre, per tant, els clients només veuran la marca Banc Sabadell. El banc gestiona un volum de 60.000 milions d’euros a Catalunya i manté l’oficina principal de Vilafranca com a seu d’un terç del seu negoci. La integració de Caixa Penedès ha permès a Banc Sabadell duplicar a Catalunya la seva cartera de clients, amb 2 milions, i la seva xarxa comercial. En el cas de l’Alt Penedès Sabadell passa de dues oficines a 22. Com a conseqüència de tot aquest procés final d’integració, el banc engega una nova campanya publicitària recuperant el concepte Seny , en la que hi participaran dos personatges penedesencs, el casteller David Miret i el presentador televisiu Toni Mestres. I amb l’objectiu de celebrar la nova etapa a Catalunya i, en concret, al Penedès el proper 17 d’octubre Banc Sabadell organitza un concert que protagonitzarà l’Orquestra Simfònica del Vallès a l’Auditori de Vilafranca i que comptarà amb la presència del  president, Josep Oliu.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: