Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana, actes principals de la FM de Sant Miquel d’Olèrdola

El segon cap de setmana d’octubre es concentren les activitats que donen contingut a la Festa Major de Sant Miquel. Organitzada per la Societat La Lleialtat, la Festa Major manté una programació variada, pensada per a satisfer a totes les edats.

Aquest divendres a partir de les 10 de la nit hi haurà Correfoc amb els Llops de Sant Miquel i a tres quarts d’11 de la nit, a la plaça de l’Església, es llençarà el castell de focs. Seguidament, a la Sala del Conill, Maurici Ullate Valls pronunciarà el pregó de la Festa Major. En acabar, el FC La Plana Rodona organitza una nit de cinema.

La primera de les activitats previstes pel dissabte 12 d’octubre és el III Campionat de petanca, a partir de dos quarts de 10 del matí, també es disputarà la VIII cursa d’orientació i es faran jocs tradicionals. A les 5 de la tarda es disputarà un partit de futbol platja de solters contra casats i una competició de bitlles catalanes i també es podran gaudir d’inflables per a totes les edats i fer passejades en poni. A 2/4 de 12 de la nit, al Local Rossend Montané, Ball de Festa Major a càrrec de l’orquestra Setson.

Diumenge 12 del migdia, a la plaça de l’Església, es podrà seguir una exhibició de gimnàstica rítmica, de la mà del Rítmica Olèrdola i començarà la cercavila que acabarà amb una exhibició folklòrica de tots els balls. Seguidament, La Portàtil FM oferirà un concert vermut.

 

A 2/4 de 7 de la tarda, al Local Rossend Montané, es podrà jugar al Bingo de Festa Major, amb coca i cava, i es jugaran les finals de les competicions de dards i de ping-pong.

En acabar, a la Plaça de l’Església, s’encendrà la traca final de la Festa Major de Sant Miquel 2013.

<strong><em> </em></strong>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: