Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anton Txékhov serà la protagonista de la segona sessió del cicle Una nit amb els clàssics

L’obra del narrador i dramaturg rus Anton Txékhov serà la protagonista, demà de la segona sessió del cicle Una nit amb els clàssics organitzat pel cinema Kubrick i la llibreria La Cultural.

El cicle té l’objectiu d’apropar al públic penedesenc el millor cinema i la millor literatura. La primera part de la vetllada, que començarà a les 8 del vespre a l’Agrícol , consistirà en una xerrada introductòria sobre l’obra de Txékhov de la mà de Valeri Laguna, director de teatre i coneixedor de la dramatúrgia de l’autor rus, un dels més importants del teatre modern.

A partir de les 10 de la nit, al cinema Kubrick, es projectarà Ojos negros, un film realitzat l’any 1987 per Nikita Mikhàlkov i que combina tres contes d’Anton Txékhov dels quals el director rus en fa una adaptació lliure, però que capta perfectament l’esperit de l’escriptor en una barreja d’ironia, humor, dramatisme i fabulació. Entre la xerrada i la projecció cinematogràfica, tots aquells que ho desitgin podran quedar-se a sopar a l’Agrícol al preu de 10€. Només cal que ho comuniquin amb antelació trucant a la llibreria La Cultural o al cinema Kubrick . Hi ha temps fins avui.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: