Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A presó un atracador multireincident que havia assaltat farmàcies al Penedès

Agents dels Mossos d’Esquadra han detingut un home de 26 anys i veí del Vendrell com a presumpte autor de 16 atracaments amb arma blanca comesos entre els mesos de juliol i setembre a diversos establiments de l’Alt i Baix Penedès, el Baix Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona.

Així mateix, se’l relaciona amb el robatori de tres motos, que feia servir per cometre els atracaments.

L’atracador presenta un ampli historial delictiu amb nombrosos antecedents per fets similars, pels quals ja havia ingressat a presó. Ara, el jutge n’ha decretat de nou l’ingrés a presó. La investigació segueix oberta per tal de localitzar i detenir el segon autor dels fets.

El detingut actuava sempre seguint el mateix modus operandi: Irrompia a l’interior dels establiments acompanyat d’un altre home, tots dos amb casc de moto, i amenaçaven i intimidaven el treballador de l’establiment amb un tornavís perquè els donés els diners. Tot seguit, fugien amb una motocicleta, que havien sostret prèviament.

En total, en tres mesos, el detingut va cometre fins a 16 atracaments a drogueries i farmàcies de Vilafranca, Sant Sadurní i Santa Margarida i els Monjos, entre d’altres municipis. Una de les motocicletes també hauria estat robada a Vilafranca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: