Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

2 blogs de la Penedesfera, guanyadors als Premis Blogs Catalunya 2013

7 dels blogs que formen part de la Penedesfera eren finalistes als Premis Blogs Catalunya i dos d’ells, #CanyaalCancer i Estats, han estat guanyadors a les categories Miscel·lània i personals i Política, economia i societat respectivament.

A Estats, el vilafranquí Albert Olaya escriu principalment sobre el referèndum escocès i sobre periodisme. A #CanyaalCancer, l’igualadí Ramon Costa fa divulgació de la lluita contra el càncer amb la finalitat de compartir no només la seva experiència, sinó la de molts. La gala de lliurament dels Premis Blogs es va celebrar dissabte passat a Granollers, coincidint amb les 6es Jornades de la Catosfera. La Penedesfera ja és la comunitat de noves tecnologies més nombrosa de Catalunya amb més de 1.000 bloguers i és secció TIC de l’Institut d’Estudis Penedesencs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: