Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca s’ha omplert de foc la nit de l’1 de setembre en una nova edició del Ball de Foc

Com ja vau veure l’any passat, l’Alquimista Silè va comptar amb nous ajudants en la seva lluita contra els Diables, els erudits del foc. Aquest any ens els va tornar a presentar davant la porta de l’infern.

Tot aquests reforços, l’any passat va resultar vençut, i per això  aquest any, en Silè, no ha perdut el temps, hi encara ha buscat més reforços per guanyar la guerra per posseir el foc infernal. Enguany ha estat el desè Ball de Foc.

L’any 2003 l’Alquimista va trobar la boca d’entrada a l’infern i sota els efectes del seu encanteri i adoptant la forma del monstre Silè, any rere any, cada dia 1 de setembre, l’alquimista inicia un atac contra la Porta de Xaus.

Els diables, que són els qui guarden i dominen el foc infernal, no han estat mai disposats a permetre que ningú els ho prengués i per tant, cada any esperen l’arribada de l’Alquimista i brinden batalla contra el Silè i el seu exèrcit de Gnokiis. Per descomptat ja sabeu com va acabar la batalla. Els carrers del centre de Vilafranca es van omplir de gent i d’efectes pirotècnics per lliurar la batalla. No cal que us diem que l’Alquimista se’n va anar de Vilafranca amb la cua entre els cames.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: