Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Taller d’extracció de mel i elaboració d’espelmes, aquest diumenge a Sant Pau

Aquest diumenge, 22 de setembre, hi ha programada una nova activitat de les matinals “Els diumenges a Sant Pau”

En aquesta ocasió, l’activitat consistirà en una passejada guiada fins a l’ermita de Sant Pau i, un cop arribats al mirador, es podrà fer un taller en viu d’extracció de mel d’abella i s’explicaran les múltiples propietats d’aquest producte. Després, els més menuts podran fer espelmes 100% naturals amb la cera de les abelles.

El lloc de trobada és el camí de Pacs, a la cruïlla amb el balcó de les Clotes, a les 11 del matí. L’activitat durarà aproximadament dues hores, i en cas de pluja, quedarà suspesa. Es recomana portar aigua i calçat còmode per caminar i és preferible inscriure’s prèviament a l’adreça <a href="mailto:"></a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: