Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Suport a la vaga indefinida de docents a les Illes

Sota el lema ‘Tot el país amb la vaga indefinida de docents a les Illes’ s’ha realitzat una concentració en suport a la vaga indefinida de docents a les Illes que lluiten per una escola pública i en català.

Aquest divendres l’organització independentista Endavant i l’Ateneu X convocaven la concentració solidària a la plaça de la Vila de Vilafranca a les vuit del vespre. L’acte se suma a altres iniciatives arreu de Catalunya en suport als mestres de les Illes Balears. El decret de Bausà tira per la finestra la feina de molts anys amb el procés d’immersió lingüística que garantia la supervivència del català a les illes. Des d’Endavant i l’Ateneu X donen suport també ha la concentració que ha convocat el col.lectiu SOS Ensenyament a la plaça de la Vila de Vilafranca per aquest dimarts a les set de la tarda, convidant a tota la comunitat educativa. D’altra banda els col.lectius de l’esquerra independentista organitzen per aquest proper divendres una xerrada i un concert a la taverna La Fornal de Vilafranca, al carrer Pines. A dos quarts de vuit començarà la xerrada informativa sobre la vaga i les reivindicacions dels docents en lluita de les Illes amb en Marcel Pich, militant d’ Endavant i la Tonina Siquer de l’Assemblea de docents. I a dos quarts de dotze de la nit es clourà la jornada amb un concert del grup de música popular i compromesa ‘Taverners’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: