Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Subirats presenta una edició especial de “Viu la Verema a Subirats, Capital de la Vinya”, durant la Diada

Iniciada la verema al Penedès, amb la collita del raïm comença una de les èpoques de l’any més interessants per fer Enoturisme, tot relacionant el paisatge i el territori amb l’activitat humana.

Subirats, Capital de la Vinya, és el municipi amb més superfície dedicada al conreu del raïm per a la producció de vi i cava, per tant és el millor espai per viure l’experiència de la verema. Les diverses caves i cellers familiars de Subirats són al màxim d’activitat en una carrera contrarellotge dels elaboradors per tal de collir les diverses varietats en el seu punt òptim de maduració, arribant al moment culminant en el cicle que anualment viuen els viticultors. Coincidint amb la verema, des de d’ara, durant tot el setembre i fins a mitjans del mes d’octubre, a Subirats s’ha preparat tota una sèrie d’activitats per tal de poder seguir en primera persona aquest procés. Sota el títol “Viu la Verema a Subirats, Capital de la Vinya”<em> </em>el Patronat de Turisme de Subirats convida a la seva pàgina web <a href="http://www.turismesubirats.cat/" target="_blank">http://www.turismesubirats.cat</a> a participar d’aquesta experiència, on són detallades la informació de les diverses propostes. Especialment destacades seran les activitats a realitzar durant la Diada Nacional de Catalunya, per la massiva afluència de visitants al municipi amb motiu de la celebració de la cadena humana de la Via Catalana al seu pas per la Capital de la Vinya, el proper 11 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: