Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sis joves vilafranquins han participat a la trobada de joves a la ciutat austríaca de Mattsee

Un grup de sis joves vilafranquins, tres nois i tres noies, acompanyats de dos monitors, han participat de la trobada que anualment s’organitza en el marc de la xarxa de ciutats agermanades amb Bühl. Aquest 2013, la trobada ha tingut lloc a la ciutat austríaca de Mattsee entre el 17 i el 24 d’agost.

El programa d’activitats incloïa tant aspectes culturals, esportius i de coneixement del territori, de manera que els joves han pogut conèixer de primera mà l’entorn i costums de la ciutat austríaca. La transferència de coneixements ha estat un dels punts forts de la trobada que s’ha materialitzat en les activitats de presentació de cadascuna de les ciutats, activitat que els joves han hagut de preparar prèviament a la seva ciutat d’origen. També s’ha fet un taller de cuina en què cada grup elaborava una recepta típica de la seva zona, i l’intercanvi d’opinions i coneixements sobre els drets dels ciutadans europeus o la participació dels joves europeus a la vida democràtica, entre d’altres. Tres dels joves participants, la Laia Canals, el Ricard Sadurní i la Marina Milà han passat pels estudis de Ràdio Vilafranca i Penedès TV per valorar aquesta experiència. Dos d’ells, el Ricard i la Laia, ja van participar l’any passat a la trobada, que en aquella ocasió tenia lloc a Vilafranca. Aquest 2013 ha estat la setena edició d’aquesta trobada internacional de joves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: