Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní viurà des d’avui i fins dimecres una de les cites més esperades del seu cicle festiu, les Fires i Festes

Les Fires tenen com a moment més destacat la Festa de la Fil·loxera que se celebra aquest diumenge i que com cada any commemora la victòria sobre  la plaga de la fil.loxera que va arrasar les vinyes.<br /> <br />

La festa arrencarà avui amb la lectura del pregó, enguany a càrrec d’un sadurninenc de destacat ressò mediàtic, el magistrat de l’Audiència de Barcelona Santiago Vidal.<br /> El pregó de Vidal estarà seguit pel concert inaugural “A l’intempèrie”, una actuació lligada al cicle estacional de la vinya.<br /> Les Fires i Festes compten amb els actes més tradicionals com el korrebars, les matinades, el castell de focs, l’escampada de fil·loxeretes, l’empalmada, la Festa de la Fil·loxera i el correfoc dels Diables Se m’n refum. També les actuacions musicals ocuparan una bona part del programa. Des de la rumba dels vilafranquins Derrumband fins al rap en català d’At versaris passant per l’ska de Benimaklet Klub Ska, el mestissatge de La Raíz, el rock fusió de Trashtucada i la música electrònica de la sessió de dj’s.<br /> La programació nocturna finalitzarà amb la Festa del Mestissatge que comptarà amb els Brincadeira, i amb l’actuació de Rebel Skankin, El niño de la hipoteca &amp; Los ratones i Kosta Kostov.<br /> La programació també reserva una nit a l’humor, amb l’espectacle “Lo nostre no funciona” del duet Mali Vanili, i un espai destacat al públic infantil, amb propostes tant diverses com un actuació de titelles, un show itinerant de clown i cric i un concert de rumba.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: