Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV ofereixen una programació especial de seguiment dels actes de la Diada de l’11 de Setembre

Avui es realitza una tertúlia a l’emissora en coordinació amb Òmnium Cultural Alt Penedès per conèixer l’experiència d’una delegació txeca que es troba a la comarca.

A més també s’oferirà en directe l’acte institucional des del saló de plens de l’ajuntament, a les vuit del vespre amb la conferència de l’editor i director del Centre Cultural del Born, Quim Torra, parlant del 1714. La tertúlia i la conferència es podran veure en reposició aquest 11 de setembre. Demà, durant la Diada, ràdio Vilafranca farà un seguiment informatiu de la jornada, amb una edició especial de l’informatiu a les nou del matí, i una segona edició a un quart de dues del migdia, just a la mitja part de la retransmissió del partit de futbol entre el Vilafranca i el Santfeliuenc. D’altra banda hi haurà un programa especial de seguiment de la cadena humana de la Via Catalana, que s’oferirà tan per Ràdio Vilafranca com per Penedès TV de quatre a set de la tarda. També està previst elaborar diversos reportatges de televisió pel cap de setmana. Un De festa en el que es farà seguiment dels principals actes a l’entorn de l’11 de setembre, que s’emetrà el dissabte 14 de setembre i també un reportatge del programa És notícia, que començarà la temporada el proper dilluns amb el seguiment de la cadena humana de l’11 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: