Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull assegura que el servei de Pades continuarà donant assistència a les persones que ho necessitin, tot i que se’n farà una remodelació

L’alcalde de Vilafranca ha volgut respondre a alguns rumors, i fins i tot amb algunes informacions publicades a la premsa local, que fan referència a un proper tancament del servei de Pades a Vilafranca. En aquest sentit, Regull ha recordat que fa temps que s’està en converses amb el Departament de Salut de la Generalitat per tal de poder concretar quins efectes tindran sobre els serveis que hi ha a la vila la reordenació que s’està estudiant.

Concretament sobre el Pades, Pere Regull ha afirmat al programa “Diàlegs amb l’alcalde” que segons les informacions de què disposa el servei de Pades no es tancarà però si es reorganitzarà. Una reorganització, explica Regull, que comportarà que hi hagi una secció adreçada a atendre malats crònics i una altra per a malalts terminals i cures pal·liatives. L’alcalde insisteix en que no es pot alarmar a la població amb afirmacions que no estan confirmades. I ha remarcat que el servei continuarà donant servei a les persones i famílies que ho necessitin com ha estat fent fins ara. En relació amb els serveis sanitaris en general a la capital de l’Alt Penedès, Regull ha afirmat que en quan disposi de la informació que ha de facilitar-li el departament de Salut les farà públiques amb la voluntat de tranquil·litzar tothom i explicar les coses tal com son. En referència a la recollida de signatura per tal de demanar una audiència pública sobre el tema de l’atenció sanitària a Vilafranca, Regull ha afirmat que hi hagi o no les 300 signatures, en quan ell tingui la informació la farà pública. I ha volgut deixar molt clara la voluntat de l’equip de govern de lluitar per mantenir els serveis de que es disposa en aquests moments a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: