Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Alt Penedès organitza durant els mesos d’octubre i novembre un curs al voltant de la figura de Salvador Espriu

L’entitat cultural vol, així, retre-li homenatge i oferir la possibilitat d’ampliar-ne els coneixements a qui vulgui saber més sobre aquest escriptor català que va néixer fa 100 anys.

En aquest curs, els participants podran acostar-se a la figura de Salvador Espriu des de diferents punts de vista, els seus referents literaris, el llegat lingüístic i la creació dels seus propis mites.

La primera sessió serà el 15 d’octubre i tractarà sobre el món dels mites. Les altres sessions abordaran l’obra d’Espriu, la narrativa, la poesia i el teatre, i la darrera tractarà sobre diferents aspectes lingüístics. Tot això conduït pels professors Ramon Sargatal, Joan Pinyol, Jordi Llavina, Pere Martí i Màrius Serra.

El curs s’acabarà el 23 de novembre amb una visita guiada pels indrets de la vila d’Arenys que van inspirar el mite de Sinera.

El curs tindrà lloc els dimarts, a dos quarts de vuit del vespre, a l’Escorxador de Vilafranca. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament a Òmnium Alt Penedès. El preu és de 20 euros per als socis de l’entitat i de 30 euros per als no socis. La inscripció començarà el 23 de setembre i es podrà fer els dilluns, els dimarts i els dijous de 6 a 8 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: