Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obert encara el període per optar als ajuts per a projectes de cooperació al desenvolupament a Sant Sadurní

L’Ajuntament de Sant Sadurní recorda que fins al dia 25 de setembre entitats i ONGs  poden presentar la sol·licitud als ajuts destinats a finançar projectes de solidaritat, cooperació al desenvolupament i foment de la cultura de la pau.

Amb aquesta convocatòria la regidoria de cooperació de l’Ajuntament pretén regular l’atorgament de les subvencions destinades a la cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional; al foment de la solidaritat ciutadana amb els països empobrits o en greu crisi;  al foment de la cultura de la pau, la defensa dels drets humans i les llibertats fonamentals, fomentant alhora, la governabilitat a nivell local, l’enfortiment de les institucions municipals i la participació de la societat civil; i a la lluita contra les desigualtats de tot tipus i l’eradicació de la pobresa.

Aquestes entitats, entre altres requisits regulats a les bases de la convocatòria, no han de tenir ànim de lucre, han d’estar legalment constituïdes i registrades, disposar de seu social o delegació permanent acreditada al municipi de Sant Sadurní i tenir-hi presència significativa per un període d’almenys un any.

La dotació pressupostària per aquesta convocatòria és de gairebé 52,000 euros, que corresponen al 60% de la partida de cooperació internacional, i es farà efectiva a través del conveni de col·laboració entre el Fons Català de Cooperació i l’Ajuntament de Sant Sadurní.

Les sol·licituds s’han de presentar a l’Oficina d’atenció ciutadana, a la planta baixa de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: